Віцемер Одеси Дмитро Жеман захворів на COVID-19

Віцемер Одеси Дмитро Жеман захворів на COVID-19

Віцемер Одеси Дмитро Жеман захворів на COVID-19
. Фото: Facebook/Дмитро Жеман

У директора департаменту міського господарства Одеської міської ради Дмитра Жемана підтвердили COVID-19. Інформацію про це Суспільному підтвердив сам Жеман, а також прессекретарка міськради Наталя Мальцева.

За її словами, позитивний результат ПЛР-тесту на коронавірусну інфекцію посадовець отримав 1 серпня. Наразі хвороба протікає безсимптомно, Дмитро Жеман лікується вдома.

Мальцева також наголосила, що в приміщенні Одеської мерії дотримуються маскового режиму, а контактні особи перебувають під наглядом медиків. Людям, які були в тісному контакті з хворим, зроблять тести на COVID-19, додала прессекретарка.

Нагадаємо, 9 липня інфікування підтвердили у в.о. директора департаменту комунальної власності Одеської міської ради Олександра Ахмерова. Його дружина наголосила, що посадовець ретельно дотримувався протиепідемічних заходів, завжди носив маску, зберігав дистанцію та не контактував із людьми, які були за кордоном.

Натомість Суспільне знайшло світлини зі святкування дня народження дружини депутата Одеської міської ради Андрія Кісловського. На фото люди, зокрема і Олександр Ахмеров, без масок, обіймаються, та не дотримуються соціальної дистанції.

Читайте також

На початок