У Дніпровському районі Києва пожежа на АЗС: госпіталізували трьох чоловіків з опіками

У Дніпровському районі Києва пожежа на АЗС: госпіталізували трьох чоловіків з опіками

Доповнено
На одній зі столичних АЗС здійнялася пожежа
Пожежа на київській АЗС 9 липня, 2023 року. Фото: ДСНС Києва

Сьогодні, 9 липня, у Дніпровському районі Києва згоріла одна із київських автозаправок. Як наслідок, троє чоловіків, госпіталізували з опіками різного ступеня тяжкості.

Як повідомили Суспільному працівники АЗС, вибух стався через те, що машина на високій швидкості влетіла на заправку і врізалась в колону з пальним.

"Медики госпіталізували двох постраждалих від пожежі на АЗС. Третього постраждалого оглядають і теж госпіталізують", — повідомив міський голова Віталій Кличко.

Як розповіли Суспільному працівники АЗС, усі постраждалі — це пасажири авто, яке в'їхало у батарею з пальним.

"Вони влетіли на великій швидкості у заправку. Вони (постраждалі — ред.) були всі просто обгорівшими. Там згоріли всі машини, які стояли. Слаба Богу, що повибігали люди з кафе й змоги врятуватися. Видно там не справилися з керування і в'їхали в заправку. певно у стані шоку швидко вибігли з машини", — розповів Віктор, авто якого було на АЗС.

У Дніпровському районі Києва пожежа на АЗС: госпіталізували трьох чоловіків з опіками
Будівля АЗС, яка згоріла у Дніпровському районі Києва 9 липня 2023 року. Фото: Суспільне Київ

Близько 16:40 пожежу на АЗС ліквідували. Як повідомив міський голова Києва, вогонь вирував на площі 1500 м кв.

Рятувальники продовжують розвідку приміщень. Медики госпіталізували трьох постраждалих чоловіків. Наймолодшому — 17 років", — написав Кличко.

Він додав, пожежа повністю знищила будівлю й наземне обладнання АЗС та 8 легкових авто.

Пізніше у Міністерстві внутрішніх справ України уточнили, що у результаті пожежі постраждали водій авто і пасажир, 2006 року народження, а також оператор АЗС, 1975 року народження. Вони отримали опіки різного ступеня тяжкості. Усіх їх госпіталізували.

На початок