У Чернігові та Ніжині попрощалися з бійцями ЗСУ, які загинули на Сході

У Чернігові та Ніжині попрощалися з бійцями ЗСУ, які загинули на Сході

У Чернігові та Ніжині попрощалися з бійцями ЗСУ, які загинули на Сході
. ФОТО: Чернігівський обласний центр комплектування та соціальної підтримки

У Чернігові та Ніжині 7 липня в останню путь провели трьох бійців, які загинули на сході країни. Про це Суспільному повідомили в Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Зокрема, у Чернігові попрощалися одразу з двома військовими: лейтенантом Михайлом Огієнком та солдатом Ігорем Манченком.

Михайло Огієнко народився 11 червня 1993 року в Чернігові. У 2010 році закінчив школу №12. Продовжив навчання в Чернігівському технологічному університеті, далі працював за спеціальністю. У серпні 2022 року став на захист Батьківщини. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А1978 на посаді командира артилерійського взводу.

Лейтенант Михайло Огієнко
Лейтенант Михайло Огієнко. ФОТО: Чернігівський обласний центр комплектування та соціальної підтримки

Загинув 1 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининській церкві, поховали на кладовищі Яцево.

Ігор Манченко народився 24 серпня 1988 року у Вінниці. З часом переїхав з родиною до Чернігова. Тут навчався в місцевій загальноосвітній школі №2, а потім у Чернігівському вищому професійному училищі №15. Займався веслуванням, був призером Кубка України та кандидатом у майстри спорту. Працював водієм техпрацівником в школі №2.

Солдат Ігор Манченко
Солдат Ігор Манченко. ФОТО: Чернігівський обласний центр комплектування та соціальної підтримки

З початком повномасштабної війни долучився до лав ЗС України. Службу ніс на посаді бойового медика в одному з підрозділів військової частини А0641. Загинув 24 травня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининській церкві, поховали на кладовищі Яцево.

Солдата Артема Колесника поховали у Ніжині.

Народився він 5 липня 1988 року у Ніжині у сім'ї робочих. Навчався в школі №6. Після 9-го класу продовжив навчання в місцевому ПТУ-2 на електрозварювальника. У 2009 році створив сім'ю з дружиною Вікторією, того ж року у них народився син Данило, а у 2017-му донька Марія.

У 2009 році Артем почав працювати формувальником на Ніжинському дослідницько-металургійному заводі, у 2014-му водієм на Ніжинському хлібзаводі. Протягом 2015-2017 років займався перевезенням вантажу по всій території України, а у 2017-му почав працювати у службі таксі.

Солдат Артем Колесник
Солдат Артем Колесник. ФОТО: Чернігівський обласний центр комплектування та соціальної підтримки

У перші дні після початку повномасштабної війни чоловік вирішив стати на захист України, тож пішов добровольцем у місцевий підрозділ ТрО, трохи згодом долучився до складу одного з підрозділів військової частини А4219.

Загинув 30 червня 2023 року під час боїв поблизу одного з населених пунктів Донеччини. Попрощалися з воїном в Ніжині, поховали на місцевому кладовищі.

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок