ВСЛ планує видати книжку художника і шеф-кухаря, який загинув під Бахмутом

ВСЛ планує видати книжку художника і шеф-кухаря, який загинув під Бахмутом

ВСЛ планує видати книжку художника і шеф-кухаря, який загинув під Бахмутом
. Фото: Уляна Сурмай/Facebook

"Видавництво Старого Лева" видасть книжку "69 спецій для серця" художника і шеф-кухаря Андрія Гудими, який загинув під Бахмутом на Донеччині. Про це 4 липня стало відомо з допису у Facebook видавництва.

У ВСЛ майбутню книжку назвали "іронічною і глибокою".

"Це книжка на межі кулінарної та художньої, в якій з любовʼю описані 69 різноманітних спецій, від лаврового листочка, майорану, білого перцю до ванілі, шавлії, меду", — зазначила керівниця відділу маркетингу та зв’язків із громадськістю ВСЛ Оксана Зьобро.

За словами ілюстраторки Світлани Фесенко, це буде яскрава, дотепна, весела й смачна книжка про спеції та життя.

всл книжка
Ілюстраторка Світлана Фесенко про Андрія Гудиму. Скріншот зі сторінки у Facebook

Андрій Гудима був шеф-кухарем ресторанів "Open. Швидкий ресторан" та "Re:bro. Пивний ресторан здорового харчування". Він також зарекомендував себе як художник, юрист і блогер. Був автором Telegram-каналу "Наповнення пустоти", де розповідав про своє життя.

Колишня дружина Уляна Сурмай згадує Андрія як турботливого батька: "Я знаю, скільки гарних слів скаже про тебе родина, друзі, побратими... Усі, кому пощастило бути частинкою твого життя, чи просто знати тебе. Ти Герой, а я просто хотіла бачити ваші з Юлічкою обійми. І щоб ти завжди був поруч. Це все, чого я хотіла найбільше".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок