Під час додаткової сесії НМТ на Житомирщині працюватимуть шість екзаменаційних центрів

Під час додаткової сесії НМТ на Житомирщині працюватимуть шість екзаменаційних центрів

Під час додаткової сесії НМТ на Житомирщині працюватимуть шість екзаменаційних центрів
Ілюстративне фото із зображенням одного з екзаменаційних центрів. Житомир, червень 2022 року. Фото: Суспільне Житомир

Під час додаткової сесії національного мультипредметного тестування на Житомирщині працюватимуть шість спеціальних тимчасових екзаменаційних центрів – в Житомирі, Бердичеві, Коростені та Звягелі. Всього на додаткову сесію в області зареєструвалося 175 людей. Про це Суспільному розповіла представниця Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева.

За її словами, здаватимуть НМТ на додатковій сесії ті учасники тестування, які з різних причин не змогли взяти участь у основній сесії.

"Перша категорія це діти, які реєструвалися на додаткову сесію із самого початку у зв’язку із тим, що вони перебувають за кордоном і пізніше повертаються. Друга категорія – діти, які реєструвалися у додатковий період реєстрації, оскільки вони не попали в основний. Третя категорія це ті діти, які з поважної причини не прийшли не прийшли на пункт тестування. І також поважною причиною в більшості випадків є хвороба. Вони дають медичний висновок, пишуть заяву і йдуть на додаткову сесію", – розповіла Людмила Марцева.

Людмила Марцева
Фото: Суспільне Житомир

З її слів, додаткову сесію НМТ писатимуть також в двох виправних закладах області: в житомирській тюрмі і в Коростенській установі виконання покарань.

Додаткова сесія національного мультипредметного тестування триватиме із 11 по 24 липня.

Що відомо про результати НМТ-2023 на Житомирщині

За результатами національного мультипредметного тестування в Житомирській області по 200 балів з різних предметів отримали 75 учнів. Із них одна випускниця отримала найвищі 600 балів з усіх трьох предметів і 11 випускників заробили по 400 балів з двох зданих предметів.

У Житомирі 28 випускників ліцеїв міста отримали по 200 балів за результатами мультипредметного тестування, 10 із них це випускники ліцею №1.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок