На Полтавщині із водойм дістали тіла трьох людей: що відомо

На Полтавщині із водойм дістали тіла трьох людей: що відомо

На Полтавщині із водойм дістали тіла трьох людей: що відомо
. ДСНС Полтавщини

У Полтавському та Миргородському районах на водоймах потонули троє людей. Їхні тіла виявили та дістали 24 червня. Про це Суспільному повідомила речниця рятувальників Полтавщини Світлана Рибалко.

Що відомо про нещасний випадок на воді селі Книшівка Миргородського району

У річці Псел поблизу берега бавився 6-річний хлопчик. На пляж він прийшов разом із бабусею. За словами Світлани Рибалко, згодом до них приєднався 32-річний дядько дитини, який ймовірно був у стані алкогольного спяніння. Він запропонував хлопчику показати як треба перепливати річку.

Пошук потопельників на річці Псел
Пошуки потопельників на річці Псел. ДСНС Полтавщини

Як пояснила речниця, чоловік посадив дитину собі на шию і поплив. Бабуся викликала поліцію, коли помітила, що син та онук зникли. Тіла обох потопельників того ж дня виявили кременчуцькі водолази.

Що відомо про нещасний випадок на воді поблизу села Лісне Кобеляцької громади

Поблизу водойми у селі Лісне, чоловік збирав лілії. Ймовірно під час цього йому стало зле і він упав у воду. За словами місцевих, незадовго до цього чоловік пережив інсульт і мав проблеми з серцем. Як повідомила Світлана Рибалко, причину смерті чоловіка з’ясовуватимуть під час судово-медичної експертизи.

Загалом протягом року на водоймах Полтавщини загинули 27 людей, з них троє - діти. Торік за такий же період потонули 16 людей, з них також троє - діти

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок