Вулиці Києва затопило після сильного дощу

Вулиці Києва затопило після сильного дощу

Вулиці Києва затопило після сильного дощу
. Гідрослужби ліквідовують запотлення на вулицях міста Фото: КМДА

Під час зливи у столиці в кількох районах виникли локальні підтоплення. Про це повідомляє пресслужба Київської міської військової адміністрації із посиланням на "Київавтодор".

Зазначається, що зокрема, локальні підтоплення зафіксовані в Оболонському, Деснянському, Солом’янському, Святошинському і Шевченківському районах.

"Після першої хвилі залпових злив зі шквалом і градом виникли локальні підтоплення у північній частині Києва: в Оболонському і Деснянському районах. Під час другої хвилі злив підтоплення виникли у Солом’янському, Святошинському і Шевченківському районах",— йдеться у повідомленні.

У КМДА поінформували, що основною причиною виникнення таких підтоплень є неспроможність системи дощової каналізації впоратися із миттєвою, великою кількістю опадів. Наразі на місцях продовжують працювати бригади гідрослужб, залучено спецтехніку та спецобладнання.

За інформацією Укргідрометцентру до кінця доби 20 червня продовжиться значний дощ. У разі підтоплень проїжджої частини чи тротуарів потрібно звертатися до диспетчерської "Київавтодору" за номером телефону: 0442847419.

Що відомо про грозу у Києві 20 червня

На сьогодні, 20 червня, у Києві синоптики прогнозували дощ та грозу. Зазначалося, що пориви вітру сягатимуть 5-10 м/с. Складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Енергетики ДТЕК працюють у посиленому режимі.

Пізніше повідомлялося, що гідрослужби "Київавтодору" працюють у посиленому режимі та чергують на місцях можливих підтоплень. Станом на 15 годину підтоплень не було зафіксовано.

На початок