На Рівненщині ще п'ятеро учасників ЗНО набрали максимальні 200 балів

На Рівненщині ще п'ятеро учасників ЗНО набрали максимальні 200 балів

На Рівненщині ще п'ятеро учасників ЗНО набрали максимальні 200 балів
. Суспільне Рівне

На Рівненщині ще п'ятеро учасників зовнішнього незалежного оцінювання набрали по максимальних 200 балів. Про це повідомив відповідальний за проведення ЗНО в області Ігор Опольський. Їхні персональні дані не розголошують. 24 липня стали відомі результати оцінювання з іноземної мови, історії України та біології.

Троє жителів області отримали по 200 балів з біології. Це випускники Рівненського НВК №2, Володимирецької школи №1 та випускник минулих років.

Один учасник ЗНО з числа випускників минулих років набрав найвищі бали з англійської мови. Ще один, – вихованець Рівненського НВК №2, – отримав 200 балів з історії України.

Директор другої школи Андрій Нагорний журналістам Суспільного розповів, що 200 балів набрали двоє його випускниць: Анастасія Бережнюк та Марта Николин.

"Дуже гарні мають оцінки по різних предметах. Можу сказати, що от Бережнюк Настя, то в неї біологія – 200 балів, українська мова – 198 балів. Николин Марта – вона так само в нас виступала на олімпіадах", – сказав Андрій Нагорний.

Нагадаємо, за результатами оцінювання з математики, котрі оприлюднені раніше, 200 балів набрала випускниця школи з села Крупець Радивилівського району.

Що відомо

  • У 2019-му на Рівненщині один максимум був з історії України, а 5 – із хімії. 
  • У 2018-му максимальних 200 балів із ЗНО на Рівненщин набрали чотири особи. Загалом за 13 років проведення тесту найбільше 200-бальників у області було у 2015 році – 51.
  • У випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів, учасник тестування має право подати апеляційну заяву, надіславши її поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти протягом 5 календарних днів з моменту оголошення результатів тестування.

Авторка: Катерина Сірук

На початок