Україна веде контрнаступ — Зеленський

Україна веде контрнаступ — Зеленський

Важливо
Україна веде контрнаступ — Зеленський
. Президент України Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо у Києві, 10 червня 2023 року. Фото: AP

Сили оборони ведуть "контрнаступальні дії" проти російських військ, заявив президент Володимир Зеленський.

Про це він сказав у відповідь на питання кореспондентки Суспільного під час спільної пресконференції у Києві разом із прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Зокрема, кореспондентка зауважила, що провідні світові видання пишуть про початок українського контрнаступу, а мережа рясніє фото та відео боїв за участю нової техніки, наданої Україні західними союзниками. Окрім того, напередодні президент РФ Володимир Путін заявив, що Україна розпочала контрнаступ.

"Цікаво, що Путін сказав про наш контрнаступ. Важливо, що Росія відчуває це завжди, що їм не довго залишилось, на мою думку", — зазначив Зеленський.

Президент підтвердив, що Сили оборони ведуть контрнаступ проти російських військ.

"Контрнаступальні дії відповідні, відбуваються в Україні. На якій стадії — я не буду говорити детально. Вважаю, що ми це все будемо відчувати", — підкреслив глава держави.

Він також закликав довіряти лише перевіреним і офіційним джерелам інформації.

"Я б не довіряв тим чи іншим Telegram-каналам. Особливо Путіну. Довіряти треба нашим військовим. Я щоденно на зв’язку з нашими командувачами: Сирським, Тарнавським, Москальовим, Наєвим, Залужним. Всі налаштовані позитивно. Так і передайте Путіну", — підсумував Зеленський.

На початок