На Рівненщині звільнився чиновник мерії, який виштовхував з-під ринку хлопців з лепехою

На Рівненщині звільнився чиновник мерії, який виштовхував з-під ринку хлопців з лепехою

На Рівненщині звільнився чиновник мерії, який виштовхував з-під ринку хлопців з лепехою
. Колаж: скрін відео FB барахолка здолбунів

У міській раді Здолбунова відреагували на інцидент з їхнім працівником та хлопцями, які продавали лепеху поблизу місцевого ринку. Відео, як чиновник міськради виштовхує їх звідти, 3 червня опублікували на сторінці Барахолка Здолбунів у Facebook. Чоловіка звільнили з посади за згодою сторін, повідомив 5 червня міський голова Владислав Сухляк.

Інцидент трапився біля ринку у Здолбунові. Як написали у пабліку, чоловік, який назвався депутатом, "причепився до дітей, які продавали лепеху".

"Сказав, що там на базарі, то його службове місце! Сказав, що він депутат. Які депутати так роблять, хапають чужих дітей за шию?", написали під відео.

Міський голова Здолбунова Владислав Сухляк 5 червня у Telegram написав, що поширене у соцмережах відео свідчить про некоректну поведінку начальника відділу з питань комунального господарства, благоустрою та екології Здолбунівської міської ради Петра Горошка.

"Позиція Здолбунівської міської ради і моя власна позиція як Здолбунівського міського голови є чіткою й безкомпромісною: така поведінка посадової особи органу місцевого самоврядування – неприпустима. Будь-які зауваження та претензії мають висловлюватися винятково у коректній формі та без порушення норм етики поведінки і людських взаємин. Петро Горошко звільнився зі Здолбунівської міської ради за згодою сторін", — написав Владислав Сухляк. Він додав, що "жодні обставини не є виправданням для порушень норм цивілізованого спілкування. Тим паче якщо йдеться про спілкування з неповнолітніми".

Як повідомила Суспільному речниця Нацполіції області Марія Юстицька, щодо інциденту біля ринку до поліції звернень не було. Але за результатами моніторингу соціальних мереж правоохоронці внесли відомості до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень та проводять перевірку за фактом цієї події.

Читайте і дивіться Суспільне Рівне на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок