Спецрейси у Хмельницькому: скарги працюючих містян змінилися на скарги від пільговиків

Спецрейси у Хмельницькому: скарги працюючих містян змінилися на скарги від пільговиків

Спецрейси у Хмельницькому: скарги працюючих містян змінилися на скарги від пільговиків
. Суспільне Суми

У Хмельницькому четвертий день курсують спецрейси без пільговиків. В міській раді вважають, що частково проблему переповненого транспорту у місті вирішено, але восени 12 спецрейсів не вистачить для обслуговування усього пасажиропотоку.

Про це Суспільному розповів заступник Хмельницького міського голови Андрій Бондаренко.

«Ми моніторимо стан накопичення людей на зупинках і бачимо, що за ці дні, коли почали курсувати спецрейси, менше хмельничан зараз очікують транспорт. Це означає, що частково добирання людей на роботу вирішено. Звичайно, що не повністю, адже ми розуміємо, що 12 тролейбусів не достатньо, аби забезпечити весь пасажиропотік. Але на теперішній час, коли одні люди у відпустках, освітні заклади не працюють, можна сказати, що така кількість рейсів справляється з пасажиропотоком», - каже Андрій Бондаренко.

Додає, що скарги від людей, які добираються на роботу, змінилися на скарги пільговиків.

«Є скарги від пільгових категорій громадян, яким відмовляють у проїзді спецрейсом. Їм пояснюють, що зараз буде їхати ваш тролейбус. Частина людей розуміє, а частина - ні», - каже Андрій Бондаренко

Нагадаємо, з 14 липня у Хмельницькому почали курсувати 12 спецрейсів. Додаткові тролейбуси запустили через скарги хмельничан, які не могли дістатися на роботу через переповнені тролейбуси. Пересуватися спецтролейбусами можуть особи, які платять за проїзд та мають спецквиток. Крім спецрейсів, інший громадський транспорт курсує у звичному режимі.

Читайте також

На початок