Рівненський Верес проведе “народний відбір” тренерів у дитячу футбольну академію

Рівненський Верес проведе “народний відбір” тренерів у дитячу футбольну академію

Рівненський Верес проведе “народний відбір” тренерів у дитячу футбольну академію
. Фото: Суспільне Рівне

Рівненський клуб Верес оголосив про відкритий відбір тренерів до дитячої футбольної академії. Її відкриття анонсували на серпень. "Народний відбір" наставників триватиме з 5 по 25 червня і матиме чотири етапи. Про це повідомляють у пресслужбі ФК. Раніше клуб також оголошував "народний відбір" в основну команду та гравців у Верес U19.

Верес анонсував відбір тренерів до майбутньої футбольної академії в Рівному. Про її створення повідомили на початку травня. Директором академії призначили тренера Олега Шандрука.

Набір дітей до футбольної академії Верес анонсували на липень. Наразі пресслужба ФК оголосила про відбір тренерів, він триватиме 5-25 червня. Охочі стати наставниками мають пройти чотири етапи — заповнити анкету, виконати тестове домашнє завдання, пройти співбесіду з директором академії і дводенний збір у Рівному для пулу фіналістів.

"Ми хочемо розвивати футболістів у стилі гри, котрий буде яскравим, сміливим та акцентованим на атаку. Якщо ти впевнений у своїх силах та бачиш себе тренером майбутніх гравців збірної, переходь за посиланням та проходь google-forms", — йдеться в повідомленні пресслужби ФК.

"Народний відбір" у Вересі практикували також в основну команду, з його переможцем, Владиславом Тишиніновим підписали контракт. З 29 по 30 травня у такий спосіб шукатимуть гравців для юнацької команди.

Читайте і дивіться Суспільне Рівне на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок