У Хмельницькому відбувся благодійний турнір з паркового волейболу

У Хмельницькому відбувся благодійний турнір з паркового волейболу

У Хмельницькому відбувся благодійний турнір з паркового волейболу
. Фото: Суспільне Хмельницький

12 команд взяли участь у благодійному турнірі з паркового волейболу в Хмельницькому, розповіла його ініціаторка Ольга Вахрамєєва. За її словами, другий рік поспіль ігри присвячують Дню пам’яті та примирення.

У волейбольному протистоянні на турнірі в Хмельницькому першими зійшлися команди "Понінка" з Шепетівського району і "Лаунж Лайм" з обласного центру. У складі місцевої збірної, яка грає в чорній формі, розповіла одна з її гравчинь Юлія Шелест, лікарка, перукарка, менеджер і рієлтор. Говорить, із яким рахунком зіграли.

"Результат потішив. Мені здавалося, ми будемо виступати гірше, першу партію ми програли, а другу – виграли. Рахунок виходить 1:1. і, я думаю, для нас це – невеличка перемога, бо ми виступаємо вперше в цьому році", — розповідає учасниця турніру з паркового волейболу.

У волейбольному протистоянні на турнірі в Хмельницькому першими зійшлися команди "Понінка" з Шепетівського району і "Лаунж Лайм" з обласного центру
У волейбольному протистоянні на турнірі в Хмельницькому першими зійшлися команди "Понінка" з Шепетівського району і "Лаунж Лайм" з обласного центру. Фото: Суспільне Хмельницький

Команда "Понінка", як і "Лаунж лайм", за словами її гравця Володимира Плакси, аматорська. На турнір, каже, приїхали за досвідом.

"Хочемо повчитися, побачити, як інші грають, і себе показати", — каже Володимир Плакса.

12 команд, у складі кожної з яких виступає два чоловіки й дві жінки, беруть участь у турнірі з паркового волейболу, розповіла його ініціаторка, гравчиня місцевої команди "Хмельничанка" Ольга Вахрамєєва. За її словами, другий рік поспіль ігри присвячують Дню пам’яті та примирення. Цього річ, турнір має благодійний характер.

"Благодійні внески сплачують команди, приблизно 200 гривень з учасника", — пояснює Ольга Вахрамєєва.

12 команд взяли участь у благодійному турнірі з паркового волейболу в Хмельницькому
12 команд взяли участь у благодійному турнірі з паркового волейболу в Хмельницькому. Фото: Суспільне Хмельницький

Усі кошти, каже Ольга Вахрамєєва, передадуть до одного з місцевих благодійних фондів. Участь у турнірі, за словами волейболістки, змогли взяти всі охочі.

"Вікових обмежень немає. Тому, що це благодійний турнір, і спільно маємо допомогти, чим можемо", — каже ініціаторка турніру.

Про систему ігор у турнірі розповіла його головна суддя Тетяна Алєксєєва.

"В нас чотири підгрупи, в кожній з них по три команди. Значить, дві зустрічі будуть у кожній підгрупі в кожної команди. І потім буде фінал, тобто чотири команди виходять у фінал і грають між собою по колу", — пояснює Тетяна Алєксєєва.

За словами Тетяни Алєксєєвої, у турнірі дозволені та додаткові матчі.

Читайте також

  • У Хмельницькому навчали дітей виготовляти маки — символ Дня пам'яті та примирення
  • Закарпатська спадкова майстриня з лозоплетіння створює вироби на Хмельниччині
  • У Хмельницькому знімають відео про старовинні будівлі
  • На Хмельниччині створюють ради з питань ВПО

Слідкуйте за новинами Суспільного Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок