Під російськими обстрілами знову опинилася Семенівська громада на Чернігівщині

Під російськими обстрілами знову опинилася Семенівська громада на Чернігівщині

Під російськими обстрілами знову опинилася Семенівська громада на Чернігівщині
. ФОТО: wikipedia.org, ілюстративне

2 травня вночі, росіяни скинули авіабомби на Семенівську громаду Чернігівської області. Про це Суспільному повідомила речниця Чернігівського прикордонного загону Галина Шеховцова.

З 23:12 до 23:13 прикордонники зафіксували два вибухи (приходи, ймовірно авіабомби з російського літака СУ-35) в районі села Хотіївка.

"Загалом у Чернігівській області за 2 травня військові зафіксували двадцять обстрілів з різних видів озброєння: три авіабомби випущені з російського літака, одна ракета випущена з гвинтокрила, 21 вибух від РСЗВ, 41 розрив від мін калібром 120 мм та 64 вибухи від артилерійських снарядів", — повідомила речниця.

За її словами, 2 травня під вогнем опинилися прикордонні населені пункти: Архипівка, Леонівка, Миколаївка, Гасичівка, Галаганівка, Блешня, Тимоновичі, Янжулівка, Карповичі, Красний Хутір, Буда-Вороб'ївська, Гірськ, Семенівка, Залізний Міст, Хотіївка.

Нагадаємо, в районі села Гірськ Сновської громади, внаслідок обстрілу пошкоджені сім житлових будинків та одна господарська будівля. Також одна господарська будівля повністю знищена.

У селі Залізний Міст, що в Семенівській громаді, внаслідок артобстрілу загорівся житловий будинок та господарчі будівлі. Будинок знищений вогнем.

Інформація щодо постраждалих людей не надходила.

Читайте також

"Діти гинуть – за що?" Репортаж з Лизунівки, що на Чернігівщині, де керована авіабомба вбила дитину

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок