Двоє підлітків намагалися втекти з чернігівського СІЗО

Двоє підлітків намагалися втекти з чернігівського СІЗО

Ексклюзивно
Двоє підлітків намагалися втекти з чернігівського СІЗО
. ZIK

Двоє хлопців, 15 та 16 років, намагалися втекти з чернігівського слідчого ізолятору. Їх впіймали, за це підліткам загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Про це Суспільному повідомила прес-секретар прокуратури області Тетяна Похілько.

Зі слідчого ізолятору намагалися втекти двоє підлітків, 15 та 16 років. Вони напали на наглядача, завдали йому тілесних ушкоджень та вкрали ключа. Хлопців спіймали та повернули до СІЗО.

В ізоляторі вони знаходяться за ухвалами суду в якості запобіжного заходу. 15-річному загрожує від п’яти до восьми років - його підозрюють у крадіжці з проникненням в житло та в незаконному заволодінні транспортним засобом. 16-ручному інкримінують розбійний напад та умисне вбивство, його можуть позбавити волі до 15 років або довічне ув’язнення.

За спробу втечі хлопцям загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Слідчі розпочали кримінальне провадження за цим фактом.

Життю наглядача, якому підлітки завдали шкоди, намагаючись утекти, нічого не загрожує. В СІЗО триває службове розслідування – розбираються, з чиєї вини відбувся інцидент.

Читайте також

У Чернігові затримали 44-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві

На початок