Зеленського просять заборонити 5G: петиція набрала необхідну кількість підписів

Зеленського просять заборонити 5G: петиція набрала необхідну кількість підписів

Зеленського просять заборонити 5G: петиція набрала необхідну кількість підписів
.

Петиція про заборону впровадження в Україні технології 5G набрала необхідні 25 тисяч голосів і тепер її має розглянути президент Володимир Зеленський.

Петиції щодо 5G була зареєстрована на сайті глави держави 7 квітня. Станом на 6 липня її вже підписали 25456 осіб з необхідних 25 тисяч. До завершення голосування залишилося ще 18 годин.

Авторка петиції Юліана Гордей стверджує, що 5G "вкрай негативно впливає на здоров`я", тож вона просить Зеленського не вводити цю технологію в Україні "без клінічно підтвердженої доказової бази по безпечності даного виду зв’язку".

Разом з тим авторка не наводить жодних аргументів щодо "негативного впливу на здоров'я" 5G, про що вона заявила в обгрунтуванні петиції.

Після того, як документ набирає необхідну кількість підписів, його зобов'язаний розглянути президент.

Читайте також: "Білл Гейтс, 5G і чипування. Як теорії змови змушують людей відмовитися від вакцини"

Що відомо

  • Технологія 5G - це п'яте покоління мобільних мереж або бездротових систем, яке покращує якість інтернету. У 2016 американська компанія Verison заявила про початок тестування мереж 5G. Компанія обіцяє, що технологія дозволить забезпечити "швидкість кілька гігабайт на секунду і мілісекунди затримки".
  • Також технологію тестують у Японії.
  • Разом з тим у соціальних мережах поширюють фейки про те, що технологія 5G нібито викликає захворювання на коронавірус. Попри спростування цієї конспірологічної версії, її продовжують поширювати.
На початок