Система оповіщення в Херсоні запрацює до кінця травня — керівник МВА

Система оповіщення в Херсоні запрацює до кінця травня — керівник МВА

Доповнено
Система оповіщення в Херсоні запрацює до кінця травня — керівник МВА
. Ілюстративне фото: УНІАН

До кінця травня у Херсоні удосконалять систему оповіщення і вона повноцінно запрацює. На це витратять близько 5 мільйонів гривень. Про це на спільній з головою ОВА пресконференції розповів начальник міської військової адміністрації Роман Мрочко.

"Ми плануємо повністю відрегулювати систему оповіщення. До цього вона не працювала — були невідповідності щодо обладнання. Зараз є додаткова угода з організацією, яка її вдосконалить і зможе всі системи оповіщення замкнути на одну. До кінця травня вона запрацює у Херсоні", — сказав Мрочко.

Системи оповіщення збираються встановити і в населених пунктах, які розташовані на лінії зіткнення. Про це розповів голова ОВА Олександр Прокудін.

"Ми будемо встановлювати в маленьких населених пунктах хоча б по одній системі оповіщення, щоб вона працювала і люди знали, коли нас обстрілюють, бо зараз вона не працює", — сказав він.

Що відомо

  • Впродовж 25 квітня армія РФ завдала 75 ударів по правобережній Херсонщині. Застосували 389 снарядів з важкої артилерії, безпілотників та авіації.
  • Вдень 26 квітня російська війська обстріляли Херсонщину. У Станіславі поранений 26-річний чоловік, в районі Антонівського мосту у Херсоні одна людина загинула та поранений іноземний журналіст.

Читайте також

На Херсонщині Сили оборони знищили шість російських безпілотників — ПК "Південь"

Через посилення російських обстрілів Кізомиса на Херсонщині влада громади вирішила організувати евакуацію людей

У Херсоні встановлять 10 укриттів у місцях найбільшого скупчення людей — Червоний Хрест

Обстріли Кізомиса та Берислава, відбудова Посад-Покровського. 427 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок