Армія РФ обстріляла Херсонщину понад 60 разів: чотири людини поранені

Армія РФ обстріляла Херсонщину понад 60 разів: чотири людини поранені

Доповнено
Армія РФ обстріляла Херсонщину понад 60 разів: чотири людини поранені
. Херсон. Зруйнована дорога після російських обстрілів, 19 квітня 2023 року Фото: Олександр Прокудін/Telegram

Впродовж доби 24 квітня російська армія 61 раз обстріляла Херсонщину. З важкої артилерії, БПЛА та авіації випустила 386 снарядів по її території. Четверо людей поранені. Про це в Telegram повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

За даними ОВА, Херсон військові РФ обстріляли шість разів. Снаряди влучили в будівлю громадської організації у середмісті та житлові квартали.

Також зафіксували влучання в територію та будівлю дитячого садка Новоолександрівської територіальної громади, йдеться в повідомленні.

За інформацією Херсонської міської військової адміністрації, 24 квітня армія РФ завдала 11 ударів по території громади. Використала 98 снарядів.

Ураження зафіксовані в Антонівці, Інженерному, Зимівнику, Садовому, центрі Херсона та мікрорайоні Корабел. Пошкоджень зазнали будинок профспілок, приватні та багатоквартирні будинки, гаражі, автомобілі та асфальтове покриття.

Окрім цього, російські військові обстріляли дачні ділянки на острівній частині та на лівому березі Дніпра. Чотири людини поранені.

За даними поліції, внаслідок авіаудару керованими бомбами по Кізомису пошкоджені понад 20 приватних будинків, магазин, поранений 38-річного місцевий житель.

У Козацькому та Іванівці поранення отримали троє місцевих жителів.

Що відомо

  • 24 квітня на Херсонському напрямку російські війська оборонялись та обстріляли населені пункти на лінії бойового зіткнення. Серед них — Іванівку, Антонівку та Херсон.
  • Російські війська вдень 24 квітня знову з артилерії обстріляли Кізомис, поранений 35-річний чоловік.
  • На Херсонщині триває робота з зачищення передової смуги лівого берега Дніпра, за останні три доби — "досить потужні результати", повідомила керівниця пресцентру Сил оборони півдня Гуменюк. За її словами, Сили оборони зараз працюють в контрбатарейному режимі, вдається знищувати російські артилерію, танки, бронетехніку та засоби ППО.

Читайте також

Без води, електрики та газу. Чому люди повертаються у Посад-Покровське та як облаштовують свій побут

Армія РФ активізувалась і щільно обстрілює Херсонщину — ОВА

Війська РФ викрали з херсонського музею 238-річне Євангеліє

Контрбатарейна боротьба, обстріли Кізомиса, Антонівки, Херсона. 426 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок