Андрій Касенюк із гурту "SilverTown" загинув на фронті

Андрій Касенюк із гурту "SilverTown" загинув на фронті

Андрій Касенюк із гурту "SilverTown" загинув на фронті
. Фото: SilverTown "Band"/Facebook

Команда гурту "Silver Town" у Facebook повідомила, що музикант перестав виходити на звʼязок 17 квітня. Пізніше стало відомо про його загибель.

Музиканти додають, що це було смертельне поранення, подробиць і деталей поки нема.

"Сказати, що це важка втрата для кожного з нас, це не сказати нічого! Він (...) до останнього тримав той юнацький максималізм і ентузіазм, той дитячий вогонь в очах і безумовну віру в музичне майбутнє своє і свого гурту", — написали музиканти "Silver Town".

За словами колег, Касенюк планував найближчим часом випустити новий альбом. Нині він готовий десь на 60%, над аранжуванням майже всіх треків він працював самостійно.

"Щодо подальшої діяльності нашого гурту поки сказати важко. Час покаже. Зараз немає сенсу робити якісь прогнози", — додали артисти.

"Silver Town" — альтернативний рок-гурт, заснований у 2012 році у місті Кам'янське, Дніпровщина. Команда була зібрана з учасників раніше відомих колективів, таких як: Klinit, Minerva, Fakultet. Музику яку грає SilverTown можна охарактеризувати як альтернатива. "Наш слухач – це меломан і музично розвинена людина, для якого немає бар'єра між важкими гітарними рифами і ритмічним drum’n’bass, між nu-metall і house, і можливо навіть hip-hop і synthwave", — зазначали музиканти.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок