Армія РФ минулої доби 60 разів обстріляла Херсонщину: шестеро поранених

Армія РФ минулої доби 60 разів обстріляла Херсонщину: шестеро поранених

Доповнено
Армія РФ минулої доби 60 разів обстріляла Херсонщину: шестеро поранених
. Херсон, вид з вікна обстріляної російськими військами лікарні ім. Лучанського, 28 березня 2023 р. Фото: Суспільне Херсон

Армія РФ впродовж 19 квітня з важкої артилерії, БПЛА та авіації 60 разів обстріляла Херсонщину, використала майже 300 снарядів. Херсон російська армія обстріляла п'ять разів.

Про це в Telegram повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

Снаряди влучили у будівлю підприємства критичної інфраструктури та територію автопідприємства в Херсоні, а також амбулаторію у Бериславській міській територіальній громаді. Поранені шестеро людей, йдеться в повідомленні.

Троє поранених - жителі Херсонської територіальної громади, про це в Telegram повідомила міська військова адміністрація.

За даними МВА, впродовж 19 квітня російська армія 14 разів обстріляла територію громади. Застосувала 80 снарядів, які влучили у мікрорайон Корабел, Степанівку, Інженерне, Зеленівку, Придніпровське, дачні ділянки на острівній та лівобережній береговій частині громади. Також війська РФ вночі вкотре вдарили по Херсону, йдеться в повідомленні.

Протягом доби російські війська обстріляли Бериславську, Новоолександрівську та Тягинську територіальні громади. У Бериславі внаслідок влучання вибухівки з дрона пошкоджена спецтехніка ДСНС, повідомив у Telegram голова РВА Літвінов.

У селі Високе дві людини поранені через необережне поводження із вибухонебезпечними предметами.

Що відомо

  • Впродовж 19 квітня на Запорізькому та Херсонському напрямках російські війська обстріляли понад 35 населених пунктів. Серед них – Дудчани, Качкарівку, Зміївку, Іванівку, Інженерне, Дніпровське та Херсон.
  • Російські військові обстріляли у Херсоні. Атакували автобусний парк, пошкоджені транспортні засоби. Загиблих та поранених немає.

Читайте також

Військові РФ мінують лівобережжя Херсонщини — Генштаб

Розміновують поля, щоб фермери могли відновити роботу: як на Херсонщині працює зведений загін Нацгвардії України

Обстріли Херсона та Берислава, пошкоджені автобуси та амбулаторія. 421 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок