Укрзалізниця запустила ще п'ять поїздів на Херсонщину

Укрзалізниця запустила ще п'ять поїздів на Херсонщину

Укрзалізниця запустила ще п'ять поїздів на Херсонщину
. Укрзалізниця

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на шість напрямків з інших міст України до Херсона, Новоолексіївки та Генічеська. Квитки вже від сьогодні можна придбати через офіційний сайт та у залізничних касах.

Про це повідомляють у пресслужбі Укрзалізниці.

Зокрема, до Херсона курсуватимуть поїзди:

  • №375/376 з Харкова. Поїзд їздитиме щоденно. Перше відправлення з Харкова 5 липня, із Херсона - 6 липня.
  • №110/109 зі Львова. Поїзд їздитиме щоденно. Перше відправлення зі Львова 3 липня, із Херсона - 4 липня.

До Новоолексіївки також запускають два маршрути:

  • №86/85 зі Львова. До 12 вересня поїзд курсуватиме щодення, з 13 вересня - через день. Перше відправлення зі Львова відбудеться 5 липня, з Новоолексіївки - 6 липня.
  • №88/87 із Ковеля. Поїзд курсуватиме з Ковеля із 7 липня через день по непарних, з Новоолексіївки — з 8 липня через день по парних.

До Генічеська в Укрзалізниці наразі запускають один новий поїзд - №282/281 із Хмельницького. Він курсуватиме з Хмельницького через день з 8 липня, а з Генічеська через день з 9 липня.

Для посадки в поїзд пасажири обов'язково мають вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. У зв'язку з карантинними обмеженнями у поїздах тимчасово не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби.

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця відновила залізничне сполучення між Києвом та Херсоном, а також Новоолексіївкою. Також до останньої можна дістатися із Харкова.

На початок