COVID-19 на Волині: 58 випадків за добу і дві смерті

COVID-19 на Волині: 58 випадків за добу і дві смерті

COVID-19 на Волині: 58 випадків за добу і дві смерті
. Суспільне Волинь

Цієї доби на території області лабораторно підтвердили 58 випадків інфікування коронавірусною інфекцією. Дві людини померли. Про це повідомляє сайт облдержадміністрації.

Летальні випадки зафіксували у місті Нововолинськ та у Ратнівському районі. Всього, за весь час спостережень померло 62 волинянина, яким було діагностовано COVID-19.

Нові випадки хвороби виявили: найбільше у Камінь-Каширському районі - 10 недужих, у Луцьку та Ковельському районі - 9 випадків за добу, у Горохівському і Ківерцівському районах - 5 недужих, по 4 випадки зафіксували у Ратнівському і Турійському районах, по 3 недужих виявили у Володимир-Волинському, Локачинському районах та у місті Нововолинськ, по одному випадку інфікування підтвердили у Луцькому, Іваничівському та Любешівському районах.

Загалом станом на 1 липня  в області зареєстровано 2427 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 720 осіб.

Станом на вечір 30 червня завантаженість ліжкомісць у лікувальних установах, призначених для боротьби з COVID-19 - 47,4%. Всього госпіталізовано 459 волинян з діагнозом "коронавірус" та підозрою на нього.

Станом на ранок 1 липня в Україні зареєстрували 44998 випадків коронавірусної хвороби, з яких 664 - за останню добу. Зафіксували 14 летальних випадків, 433 особи - одужали.

Що відомо

- Попередньої доби на території області підтвердили 57 нових випадків хвороби. В обласній клінічній лікарні померла 39-річна породілля із Млинівського району Рівненської області.

- МОЗ оприлюднив оновлений список регіонів, яким дозволено послабити карантин. Волинь серед областей, де показники захворюваності не дозволяють перейти на наступний етап послаблення.

- 30 червня коронавірусну хворобу підтвердили у головного медика області.

- В Україні встановили антирекорд за кількістю госпіталізованих з COVID-19. За добу госпіталізували 237 хворих.

На початок