Румунія призупинила пропуск авто на кордоні з Чернівецькою областю через негоду

Румунія призупинила пропуск авто на кордоні з Чернівецькою областю через негоду

Румунія призупинила пропуск авто на кордоні з Чернівецькою областю через негоду
. Фото ілюстративне. Джерело: Facebook/ Служба автомобільних доріг в Чернівецькій області

Румунія тимчасово припинила оформлення вантажних автомобілів через пункт пропуску "Порубне" в Чернівецькій області, а також не пропускає легкові авто. Окрім того, через снігові замети румунська дорожня поліція заборонила проїзд легкових автомобілів з КПП "Дяківці" та "Красноїльськ", які їдуть у напрямку Сучави та Сірету.

Про це у коментарі Суспільному розповів старший офіцер пресслужби Чернівецького прикордонного загону Костянтин Ліснік.

"Піші переходи працюють. Легкові автомобілі оформлюють обидві сторони, але, коли водії виїжджають за межі пункту пропуску, дорожня поліція Румунії їх зупиняє через ускладнений рух", – розповідає Ліснік.

Пропуск автомобілів призупинено, поки румунська сторона не очистить дороги від снігу. Ліснік каже, це може тривати до п'яти годин.

Стан під’їзних доріг до пунктів пропуску на території України – задовільний, місцями є налипання мокрого снігу. Працює снігоприбиральна техніка. За словами Лісніка, наразі на КПП "Порубне" у черзі стоять орієнтовно 400 вантажівок. Черг з легкових автомобілів та пішоходів на жодному пункті пропуску немає.

Що відомо

  • У Чернівецькій області через сніг ускладнений рух на дорогах на багатьох напрямках, особливо на ділянках з підйомами. Зокрема у напрямку Порубного та об'їзної Хотина. Також рух ускладнений у Чернівцях.

Читати також

На Буковині через негоду знеструмлені села деяких громад

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок