ДТП із двома загиблими та одним травмованим в Дніпрі: лікарі розповіли про стан дитини, яка вижила

ДТП із двома загиблими та одним травмованим в Дніпрі: лікарі розповіли про стан дитини, яка вижила

ДТП із двома загиблими та одним травмованим в Дніпрі: лікарі розповіли про стан дитини, яка вижила
. Фото: ДСНС в області

Стан 13-річного хлопця, травмованого у ДТП, яка сталась вранці 25 червня на проспекті Слобожанському в Дніпрі, важкий, він перебуває в реанімації обласної дитячої лікарні. Про це Суспільному повідомив заступник головного лікаря медзакладу Сергій Інюшин.

За його словами, хлопець у шоковому стані, у свідомості.

«У дитини черепно-мозкова травма, травма органів грудної та черевної порожнин. Дитині проводять протишокові заходи в повному обсязі. І проводяться обстеження. На цей час якихось пошкоджень, окрім забоїв та струсу, поки не знайдено. Дуже мало часу з п’ятої ранку пройшло, щоб проявилися приховані ушкодження», – сказав лікар.

В обласному управлінні поліції розповіли про деталі аварії.

Речниця обласної поліції Ольга Кузнецова зазначає, що, попередньо, правила дорожнього руху порушив водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Vito», де перебувало двоє дітей.

Водій і один з хлопчиків загинули.

«Попередньо встановлено, що водій «Mercedes-Benz Vito»їхав на червоне світло світлофора. В цей час по вулиці Байкальській рухалась вантажівка з піском і водій «Mercedes-Benz Vito» допустив зіткнення із вантажівкою», – розповіла речниця поліції.

Відомо

  • У Дніпрі, на перехресті проспекту Слобожанського та вулиці Байкальської, близько четвертої ранку сталася аварія. Зіткнулись мікроавтобус «Mercedes-Benz Vito» та вантажівка «DAF». У мікроавтобусі були 51-річний водій та два хлопці 13 і 14 років. Чоловік загинув на місці. Одного хлопця доправили в обласну дитячу лікарню, іншого в – 6-у міську лікарню, пізніше стало відомо, що він помер. У мікроавтобусі перевозили близько 15 вуликів з бджолами. Через зіткнення вони вилетіли на дорогу. Рятувальники зібрали рій у пакети та випустили за межами міста. У поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

Читайте також

На початок