У КМДА назвали умови для поновлення роботи кінотеатрів, театрів та басейнів

У КМДА назвали умови для поновлення роботи кінотеатрів, театрів та басейнів

У КМДА назвали умови для поновлення роботи кінотеатрів, театрів та басейнів
. it-woman.net

Міська влада Києва дозволила поновити роботу столичним кінотеатрам, театрам і басейнам за умови дотримання певних вимог. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Як розповіли Суспільному представники спортклубів, відкриття басейнів може зайняти певний час. Зокрема, басейни мережі "Спортлайф" поки що працюють лише в клубах Київської області.

"Для того, щоб відкрити басейни в Києві, необхідно отримати індивідуальний дозвіл від КМДА. До того моменту басейни в мережі закриті, ми ведемо підготовку до їх відкриття. Це може зайняти від декількох днів до тижня", – повідомили у "Спортлайф".

Відповідно до вимог КМДА, відвідувати басейни дозволятиметься для індивідуальних тренувань. Крім того, до басейнів із дотримання протиепідемічних обмежень зможуть ходити вихованці спортивних шкіл, центрів олімпійської підготовки, учні та студенти закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю зі специфічними умовами навчання навчально-тренувальних груп починаючи від 2 року навчання.

Кінотеатри

Відповідно до затверджених КМДА правил, у кінотеатрах відстань між місцями для сидіння у залі має складати не менш, ніж 1,5 метра, а у залах зі стаціонарним розміщенням місць для сидіння відвідувачів мають розміщувати із вільним місцем поруч, спереду та позаду.

Культурно-мистецькі заходи

Згідно з оприлюдненим повідомленням, міська влада дозволила проведення культурних та мистецьких заходів за умови, що в них братиме участь не більш, як 10 осіб.

Комісія з надзвичайних ситуацій прописала регламенти та умови, за яких можуть працювати ці заклади. При цьому місто контролюватиме дотримання правил роботи всіма закладами.

У разі погіршення епідеміологічної ситуації Київ повернеться до обмежень, зауважив мер.

Що відомо

  • 22 червня Київська міська державна адміністрація дозволила закладам громадського харчування приймати відвідувачів у приміщеннях.
  • Кабмін продовжив дію адаптивного карантину до 31 липня. З 10 червня в Україні розпочався черговий етап послаблення карантину, до якого виявилися не готовими Київ та ще 10 областей.
  • Уряд оприлюднив критерії, за якими з 22 червня посилюватимуть карантин у регіонах.

На початок