У Києві представили нового керівника патрульної поліції. Зозуля звільнився

У Києві представили нового керівника патрульної поліції. Зозуля звільнився

Доповнено
У Києві представили нового керівника патрульної поліції. Зозуля звільнився
. Ярослав Курбаков. Фото: Патрульна поліція Києва

У Києві представили нового керівника патрульної поліції. Напередодні, 28 березня, Юрій Зозуля, який очолював патрульну поліцію Києва з 2015 року, звільнився за власним бажанням.

Новим очільником патрульної поліції Києва став майор Ярослав Курбаков, його представили 29 березня, повідомляє пресслужба у Facebook. З березня 2020 року Курбаков обіймав посаду заступника глави патрульної поліції Києва.

У коментарі Суспільному Юрій Зозуля сказав, що звільнився зі служби за власним бажанням. Зозуля очолював управління патрульної поліції майже 8 років, з моменту створення Нацполіції.

Про те, що причиною звільнення Зозулі був його намір залишити посаду, повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Він опублікував відповідний допис у Facebook для спростування будь-яких чуток з цього приводу. "...в житті кожної людини наступає момент, коли в силу обставин чи бажання, потрібно змінити вектор в житті. Це саме той випадок. І так, перед тим, як піти, Юра встиг підготувати собі надійну заміну, щоб підрозділ продовжував свій шлях", — зазначив Білошицький.

Ярослав Курбаков до правоохоронців приєднався у 2015 році, розпочавши роботу інспектором. Зокрема, був начальником інструкторського відділу управління організації діяльності стройових підрозділів ДПП, командиром батальйону патрульної поліції в Черкаській області та заступником командира батальйону із забезпечення супроводження ДПП.

Читайте також

Крали гроші з "обмінників" за допомогою дрона: поліція викрила шахраїв

На Київщині поліція ліквідувала схему виїзду закордон чоловіків призовного віку

На початок