8 років за ґратами за сексуальне насильство. У Сумах засудили 57-річного чоловіка

8 років за ґратами за сексуальне насильство. У Сумах засудили 57-річного чоловіка

На Сумщині засудили 57-річного мешканця Недригайлівського району, який скоїв сексуальне насильство стосовно малолітньої дівчинки. Про це повідомляє прокуратура області.

В суді доведено, що чоловік у вересні 2019 року в Сумах на безлюдній вулиці наздогнав 13-річну дівчину, утримував її та вчинив насильницькі дії сексуального характеру. Дівчинка кликала на допомогу, та нападник її не відпускав. А коли до місця події наблизився перехожий, нападник втік.

З березня 2020 року обвинувачений знаходиться під вартою і вже відбуває покарання за розбещення малолітніх. Тоді, за даними слідства, він приїжджав у Ромни, підходив до малолітніх, які гуляли на вулиці без дорослих, і починав розмову. Потім, обманюючи дівчат він відводив їх у безлюдне місце, де вчиняв з ними розпусні дії. Потерпілими визнано двох дівчат, одній з яких на момент злочину було 8, а іншій 13 років.

Тоді в суді чоловік запевняв, що таким чином намагався привернути увагу суспільства і батьків до того, що діти довіряють незнайомим дорослим і виконують їхні прохання.

Цього разу свою вину чоловік також не визнав. Він намагався переконати суд, що потерпіла його з кимось сплутала. Відтак, суд вирішив визнати чоловіка винним у сексуальному насильстві щодо малолітньої та шляхом часткового складання покарань засуджено до 8 років позбавлення волі.

Читайте також

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок