Експо-2030: хто заробить гроші, якщо технологічну виставку проведуть в Одесі

Експо-2030: хто заробить гроші, якщо технологічну виставку проведуть в Одесі

Експо-2030: хто заробить гроші, якщо технологічну виставку проведуть в Одесі
. Проєкт павільйонів. Фото: Odesa EXPO 2030\Facebook

Якщо в Одесі вирішать провести Всесвітню технологічну виставку Експо-2030 українські виробники та будівельники зможуть заробити кошти на будівництві павільйонів. Про це 16 березня повідомив в інтерв'ю "7 каналу" ініціатор проведення виставки в Одесі Євген Лєвєнберг.

Податки з зароблених коштів українцями підуть до державного бюджету.

"Ми наполягатимемо, аби всі матеріали для будівництва павільйонів виставки учасники закуповували в українських виробників. Наші компанії мають отримувати замовлення, заробляти гроші та сплачувати податки в державний бюджет. Це буде частиною нашого внеску у відновлення економіки України", — розповів голова "Громадської ради ЕКСПО-2030" Євген Лєвєнберг.

Серед конкурентів Одеси міста Ер-Ріяд, Пусан та Рим. Остаточно країну-господаря ЕХРО 2030 Odesa визначать 170 членів Міжнародного бюро виставок у листопаді 2023 року. Для перемоги Україні необхідно набрати щонайменше 86 голосів.

10 березня у Нью-Йорку підтримали заявку Одеси на проведення Експо-2030.

Що таке Експо, як зміниться Одеса, щоб прийняти цю виставку, де її проводитимуть, скільки це коштуватиме та звідки братимуть фінансування читайте у матеріалі.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок