Реакції на повістку до суду від президента немає, - Хмельницький суд

Реакції на повістку до суду від президента немає, - Хмельницький суд

Реакції на повістку до суду від президента немає, - Хмельницький суд
. Фото: Суспільне

Реакції від Президента України Володимира Зеленського, якого викликають до суду по адміністративній справі щодо порушення карантину, наразі немає жодної. Про це Суспільному розповідає прес-секретарка Хмельницького міськрайонного суду Наталя Совва.

За її словами, повістка щодо судового засідання, яке має відбутися 19 червня у Хмельницькому міськрайонному суді, Володимиру Зеленському була надіслана на адресу офісу Президента України на вулицю Банкову, 11. В електронній системі є відмітка, що там її отримали, додає Наталя Совва.

«Наразі до Хмельницького міськрайонного суду не надходило жодних клопотань щодо розгляду справи у суді. Тобто, ми поки не знаємо, чи приїде на суд сам Володимир Зеленський, чи буде його захисник. Можливо, Володимир Зеленський надішле клопотання, у якому визнає свою вину і попросить суд розглядати справу без нього», - каже Наталя Совва.

Складений щодо порушення карнатину Володимиром Зеленським адміністративний протокол розглядатиме завтра, 19 червня, суддя Хмельницького міськрайонного суду Андрій Місінкевич.

Нагадаємо, що під час своєї робочої поїздки на Хмельниччину Президент України Володимир Зеленський 3 червня у Хмельницькому пив каву в кав’ярні. Разом із ним кавували і інші посадовці з Офісу Президента, головний санітарний лікар та місцеві чиновники – голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет та Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. Тим самим посадовці порушили карантинні обмеження, введені у державі. 10 червня головне управління Нацполіції України в Хмельницькій області підтвердило, що за фактом порушення карантину Президентом України та іншими посадовцями в Хмельницькому були складені адмінпротоколи.

Що відомо

На початок