Херсонські артисти, які взяли участь у телешоу "Румунія має талант", дійшли до півфіналу

Херсонські артисти, які взяли участь у телешоу "Румунія має талант", дійшли до півфіналу

Ексклюзивно
Херсонські артисти, які взяли участь у телешоу "Румунія має талант", дійшли до півфіналу
. Учасники херсонської естрадно-циркової студії "Jin Roh" Валерій Андрійчук та Ольга Панченко взяли участь у румунському талант-шоу Фото: Анжела Панченко

Учасники херсонської естрадно-циркової студії "Jin Roh" Валерій Андрійчук та Ольга Панченко взяли участь у румунському талант-шоу. Вони вибороли місце у півфіналі на телешоу "Румунія має талант". Свою історію артисти розповіли Суспільному.

Запрошення до Румунії було несподіваним, а підготовка до виступу — нелегкою, адже на той момент учасники дуету і тренерка понад пів року перебували в різних містах та країнах.

"Це дует "Повітряні петлі", Оля і Валера. Цьому дуету вже кілька років. За цей час вони здобули дуже багато нагород. Ми заново згадували цей номер, розбирали трюки. Це не була проблема в роботі з дітьми. Вони працьовиті, сильні, вони завжди знаходять спільну мову в роботі між собою", — говорить тренерка естрадно-циркової студії Jin Roh Ірина Бутусова.

Дійшли до півфіналу, готуються до наступного етапу. Херсонські артисти взяли участь у телешоу "Румунія має талант"
Фрагмент виступу учасників херсонської естрадно-циркової студії "Jin Roh" на румунському талант-шоу Фото: Анжела Панченко

Валерію 15 років, п’ять із них він займається в студії "Jin Roh". Виступ у Румунії став для нього першою поїздкою за кордон.

"Важко, бо не в своєму залі, в іншому місті тренуємося. Важко було знайти зал, часу дуже мало. Нам треба було згадати, як нам працювати разом. Для цього потрібен був час, бо ми довго не займалися разом, і вже відвикли друг від друга. З нею займатися добре. Буває, вона щось розуміє, щось не розуміє. Буває, щось ми не можемо зробити вдвох, бо якісь є непорозуміння", — каже Валерій Андрійчук.

Дійшли до півфіналу, готуються до наступного етапу. Херсонські артисти взяли участь у телешоу "Румунія має талант"
Румунія. Валерій Андрійчук та Ольга Панченко на сцені талант-шоу Фото: Анжела Панченко

Зараз дует готує нові номери – для другого етапу конкурсу в травні та фіналу, до якого сподіваються потрапити, розповіла учениця Херсонської естрадно-циркової студії "Jin Roh" Ольга Панченко.

"У дуеті не дуже складно, бо коли тебе тримають, ти будеш впевнена, що не впадеш. Ми дуже довіряємо друг другу. Я дуже хочу, щоб ми пройшли далі, пройшли на фінал. Хочу забрати якісь кошти там і все віддати на ЗСУ", — говорить Ольга Панченко.

Через російські обстріли студія поки не має можливості відновити тренування у Херсоні, каже Ірина Бутусова. Більшість учнів і тренери студії перебувають у різних містах України та за кордоном, дехто влаштувався на роботу на круїзному лайнері.

"Дехто з учнів у тих містах, де вони є, намагаються ходити до інших студій або працювати самостійно в залі. Ми, своєю чергою, намагаємося хоча б із кимось дистанційно працювати за допомогою обміну відео чи зуму", — каже Ірина Бутусова.

Зустрічі у рідному Херсоні чекають і вірять, що скоро зможуть відновити звичні тренування розповіла Ірина Бутусова.

Читайте також

Херсонська школярка виставила свої картини на аукціон для допомоги ЗСУ

До Херсона волонтери привезли 50 зарядних станцій від Тайваню

"Херсон це Україна!". Історія хірурга, який працював в окупації.

"Вирішили допомогти нашим військовим": піцерія у Херсоні частину доходів передаватиме на потреби ЗСУ

"Молимось за тебе рідненька": херсонська художниця малює картини та переказує гроші ЗСУ

Ракетний удар РФ по Іванівці, знищення російської техніки на лівобережжі. 386 день війни: хроніка подій на Херсонщині

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок