Олег "Фагот" Михайлюта став голосом Пана Пса в новій серії "ТОТО-2"

Олег "Фагот" Михайлюта став голосом Пана Пса в новій серії "ТОТО-2"

Олег "Фагот" Михайлюта став голосом Пана Пса в новій серії "ТОТО-2"
.

На дитячому ютуб-каналі "Бробакс" від Суспільного вийшла шоста серія мультсеріалу "ТОТО-2" — "Я в безпеці". Новий герой — легенда лісу Пан Пес — знайомить звірят з основними правилами поведінки під час повітряної тривоги. Його голосом говорить і співає Олег "Фагот" Михайлюта з гурту "ТНМК".

"Якщо в наших силах навчити дітей екстремально важливих речей сьогодення, то ми маємо це зробити так, щоб діти не отримували від навчання зайвого стресу. “ТОТО” з цим впорався на всі сто. Легко, ніжно, але дуже корисно", — коментує музикант.

У другому сезоні "ТОТО" звірята вже знайомилися з символами нашої держави, волонтерили, підтримували подружку Мію з новою лапкою. Пізнавальні історії з веселою пісенькою вже доступні на ютуб-каналі "Бробакс".

Дивитися онлайн серію "Я в безпеці!" мультсеріалу "ТОТО-2":

Раніше мультсеріали каналу "Бробакс" від Суспільного Мовлення — "Тото", "Маленький Бу", "Яся та її робот" і "Портал пригод"стали доступними на українськомовному сегменті YouTube Kids, який є частиною популярного відеосервісу. YouTube Kids створено для дітей, щоб вберегти їх від непотрібного або сенситивного для дитячої психіки контенту. Також мультсеріали Суспільного можна дивитися на стрімінговій платформі "Київстар ТБ".

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві мовники. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

На початок