На Херсонщині правоохоронці ексгумували тіла двох чоловіків, яких закатували окупанти

На Херсонщині правоохоронці ексгумували тіла двох чоловіків, яких закатували окупанти

На Херсонщині правоохоронці ексгумували тіла двох чоловіків, яких закатували окупанти
. Херсонщина, Правдине, правоохоронці проводять ексгумацію та огляд тіл загиблих. Фото: Офіс Генрокурора/Facebook

На Херсонщині правоохоронці ексгумували тіла двох чоловіків, яких закатували російські військові під час окупації, повідомила у Telegram обласна прокуратура.

За даними слідства, двох херсонців окупанти помістили до ізолятора тимчасового утримання, який облаштували для ув’язнення та катування громадян.

Під час розслідування правоохоронці встановили місце поховання закатованих. При поверховому огляді виявили ознаки численних ушкоджень, серед яких і переламані ребра.

Наразі тіла чоловіків направили для проведення судово-медичної експертизи, йдеться у дописі.

Що відомо

  • На Херсонщині, у Великій Олександрівці, правоохоронці ексгумували тіла двох чоловіків, яких під час окупації розстріляли російські військові.
  • На Херсонщині ексгумували тіла п'яти жителів Станіславської громади. Вони загинули у березні-квітні 2022 року, коли російські військові обстріляли населені пункти.
  • На Херсонщині ексгумували тіло 56-річної жительки Правдиного, яку розстріляли на подвір'ї будинку військові РФ під час окупації села. Також у Правдиному, правоохоронці провели ексгумацію та огляд тіл цивільних, яких розстріляли російські військові під час окупації.
  • Правоохоронці провели ексгумацію та огляд тіла місцевого жителя Станіславської громади, який загинув під час обстрілів військами РФ.
  • 29 грудня на Херсонщині правоохоронці виявили тіло чоловіка, вбитого під час окупації. Його знайшли прикопаним у лісосмузі Бериславського району.

Читайте також

Російські снаряди пошкодили електромережу у Херсоні

Річниця захоплення військовими РФ Херсона: що пригадують про цей день місцеві жителі

Обстріли Чорнобаївки та Зеленівки, підозри для колаборантів. 372 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок