Благодійний фестиваль "ICKPA" знову проведуть в Берліні

Благодійний фестиваль "ICKPA" знову проведуть в Берліні

Благодійний фестиваль "ICKPA" знову проведуть в Берліні
. Фото: danavereshchagina/Instagram

Благодійний музичний фестиваль "ICKPA" пройде у Берліні з 23 по 25 червня 2023 року. А 1 березня на сайті події та у соціальних мережах оголосили лайнап.

"Через війну, що триває в Україні, фестиваль вкотре опинився під питанням щодо можливості проведення резиденції в рідному місті Києві, проте влітку ICKPA знайде нову тимчасову домівку в Берліні", – йдеться у повідомленні.

Зіграють українці Koloah, Nastya Muravyova, Alex Savage, Ponura, Jana Woodstock, Sasha Zlykh, Tucha, Vera Logdanidi й інші. У лайнапі також багато іноземних артистів, зокрема, Ash Scholem, Kancheli, S-Candalo й Ani Kvirkvelia.

Крім музики на ICKPA будуть "культурні дискусійні панелі" на різні теми.

"Звернення до автентики для мене — це про свободу": Ярина Квасній про пісню "Парова машина" та ТікТок

Також обіцяють віддати частину прибутків від продажу квитків благодійним організаціям, які працюють в Україні (Kyiv Angels, "Київ Волонтерський", K41 Community Fund і Closer Foundation).

"Поряд з іншими фандрейзинговими ініціативами, на фестивалі знову відбудеться благодійний футбольний турнір, який об'єднає змішані команди танцювальної спільноти", – додають організатори.

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок