Анна Тульєва та Тімур Мірошниченко стануть ведучими "Щоденників Євробачення"

Анна Тульєва та Тімур Мірошниченко стануть ведучими "Щоденників Євробачення"

Анна Тульєва та Тімур Мірошниченко стануть ведучими "Щоденників Євробачення"
. Фото: Володимир Шевчук/Суспільне

4 березня на каналі Суспільне Культура стартує прем'єрний випуск оновлених "Щоденників Євробачення", які виходитимуть щосуботи. Ведучими проєкту стали незмінний коментатор конкурсу та ведучий Національних відборів Тімур Мірошниченко та ведуча відеоблогу "Євробачення Україна" Анна Тульєва.

Наступні 10 тижнів у ефірі вони обговорюватимуть останні новини світу "Євробачення" та зустрічатимуть несподіваних гостей як наживо, так і онлайн.

До студії завітають українці, життя та творчість яких невіддільно пов'язані з конкурсом. До того, проєкт познайомить українських глядачів з учасниками "Євробачення-2023" з інших країн.

У кожному з випусків Анна Тульєва та Тімур Мірошниченко будуть розбиратися в одному з аспектів Пісенного конкурсу і згадувати його історію. Як "Євробачення" стало "українським національним спортом" та чи насправді країнам вигідна перемога в цьому конкурсі? Своїми думками на ці та інші теми поділяться експерти шоубізнесу та поціновувачі "Євробачення".

Анна Тульєва та Тімур Мірошниченко стануть ведучими "Щоденників Євробачення"
Анна Тульєва та Тімур Мірошниченко стануть ведучими "Щоденників Євробачення". Фото: Володимир Шевчук/Суспільне

"Для мене особисто це не просто новий сезон "Щоденників Євробачення", а й перший телевізійний досвід у ролі ведучої. Тімур завжди був моїм наставником у кар'єрі. Тому усвідомлення того, що саме він — мій співведучий, вкотре доводить, що мрії, які іноді здаються нереальними, одного дня можуть здійснитися", — поділилася Анна Тульєва.

""Євробачення" можна любити або ненавидіти, але заперечувати той факт, що це унікальна подія, яка має фантастично правильні цінності, просто безглуздо. Рівність, різноманіття, єдність, людяність, коректність, повага, емпатія. (...) Тому моя мета проста: закохувати в "Євробачення"!" — додав Тімур Мірошниченко.

Дивіться та слухайте "Щоденники Євробачення" з 4 березня щосуботи на каналі та сайті Суспільне Культура, YouTube-каналі Євробачення Україна та на Радіо Промінь.

Оголошено ведучих та коментаторів Євробачення-2023 у Ліверпулі

Що відомо про Євробачення-2023

67-й Пісенний конкурс "Євробачення" у травні прийматиме Ліверпуль. Гранд-фінал відбудеться на арені Liverpool 13 травня, а півфінали пройдуть 9 й 11 травня 2023 року. Представником України на цьогорічному конкурсі є гурт TVORCHI. Хто представлятиме інші країни — читайте у матеріалі Суспільне Культура.

Організатори презентували головний логотип та слоган цьогорічного шоу. Ним стало класичне багатошарове серце в синьому, жовтому, рожевому та фіолетовому кольорах.

Конкурс проходитиме під слоганом "Об’єднані музикою" (United by Music), а у логотипі використано шрифт Penny Lane, що є відсилкою до пісні легендарного ліверпульського гурту The Beatles.

Радіо Промінь — офіційний радіомовник Євробачення.

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України на Пісенному конкурсі "Євробачення-2023".

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок