У двох районах на Волині встановлять карантинні пости

У двох районах на Волині встановлять карантинні пости

У двох районах на Волині встановлять карантинні пости
. Суспільне Волинь

На Волині посилюють протиепідемічні заходи у Ратнівському та Ківерцівському районах. Відповідне рішення сьогодні, 9 червня прийняла обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Згідно рішення комісії, карантинні пости встановлять на в’їздах та виїздах з села Річиця Ратнівського району, міста Ківерці та селища Олика Ківерцівського району.

Окрім того комісія вирішила скасувати перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому).

"Фактично, ми не переходимо до наступного послаблення карантину. Діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях – теж під забороною. Залишається працювати громадський транспорт та магазини, але з суворим дотриманням карантинних протиепідемічних вимог", - розповіла заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

Нагадаємо, за останні кілька днів на території області виявили кілька нових спалахів коронавірусу. Через збільшення кількості недужих на COVID-19 Волинь відзавтра не може перейти на наступний етап карантинних послаблень.

На початок