Послаблювати карантин на Волині поки не будуть

Послаблювати карантин на Волині поки не будуть

Послаблювати карантин на Волині поки не будуть
. Суспільне Волинь

Рівень захворюваності на Волині не дозволяє послабити карантин. Про це під час брифінгу розповіла заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

Станом на 9 червня рівень інцидентності в області 16,48 випадків коронавірусу на 100 тисяч населення. Нагадаємо, для послаблення карантинних заходів цей показник в регіоні має бути не вищим за 12 випадків на 100 тисяч населення.

Зі слів Тетяни Щербак, більший рівень інцидентності, ніж обласний, нині у Луцьку - 18,85 випадків на 100 тисяч населення.

"В Луцьку ситуація критична. Загалом в обласному центрі 231 випадок інфікування коронавірусом. Люди повернулися до офісів", - каже Тетяна Щербак.

Заступниця голови ОДА каже: моніторинг кількості хворих проводять щодня. Наразі рівень інцидентності лише збільшується. За кожним осередком хвороби проводиться епідеміологічний нагляд.

"Ми на 7-му місці в Україні за кількістю хворих. Зараз показник не дозволяє послаблень в регіоні. Пом'якшень не буде. Залізничне сполучення відміняється. Транспорт поки буде курсувати й надалі", - повідомила Тетяна Щербак.

Читайте також" Похворіли медики та чиновники. У Волинській ОДА розповіли про нові спалахи COVID-19"
На початок