У госпіталі помер військовослужбовець з Прикарпаття Степан Бажик

У госпіталі помер військовослужбовець з Прикарпаття Степан Бажик

У госпіталі помер військовослужбовець з Прикарпаття Степан Бажик
. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

У військовому госпіталі помер боєць із села Козина Галицької громади, що на Івано-Франківщині, Степан Бажик. Про це Суспільному розповів староста села Віталій Пасічняк.

За його словами, Степан Бажик народився 1 березня 1994 року. Воював у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Пройшов військовий вишкіл у Великій Британії.

Під час артобстрілу поблизу Бахмута був поранений. Помер 22 лютого 2023 року у госпіталі.

Наречена Степана Юлія Коляда написала на своїй сторінці у Facebook: "Ми багато чого не встигли, я все відкладала "на потім": наш розпис, я обіцяла тобі в гори сходити, поїхати з тобою на дріфт, хоча я його не любила. Я вдячна тобі за те, що пішов нас всіх захищати, але і водночас шкодую, що не змогла відмовити від цього рішення. Та й не факт, що у когось би це вийшло, бо ти був дуже впертим".

Сестра Степана Наталія подякувала йому за те, що він був найкращим братом: "Навчив слухати хорошу музику, робити щось, навіть якщо це не подобається, працювати за двох, влазити у різні "бідосі" і вилазити з них. Ти навчив любити, захищати. Кажуть, Бог забирає найкращих, ти й був ним. Найкращим. Ти пішов захищати нас і Україну, але не зміг зберегти себе. Ти завжди будеш зі мною, я знаю".

Читайте також

Підписуйтеся на новини Суспільне Івано-Франківськ у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок