Родичам постраждалих через авіатрощу у Броварах виплатять разову допомогу

Родичам постраждалих через авіатрощу у Броварах виплатять разову допомогу

Родичам постраждалих через авіатрощу у Броварах виплатять разову допомогу
. Рятувальники ліквідують наслідки катастрофи на місті падіння гвинтокрила 18 січня 2023 у місті Бровари Київської області, фото: Getty Images

Родинам тих дітей, які під час авіакатастрофи у Броварах 18 січня перебували в дитсадку "Джерельце", виплатять разову матеріальну допомогу. На ці виплати передбачено 1 215 000 гривень.

Так вирішили під час засідання виконкому Броварської територіальної громади.

"На засіданні ухвалено список мешканців Броварської громади, яким за рахунок місцевих коштів буде надано разову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових потреб. Це родини вихованців ДНЗ "Джерельце", які 18 січня 2023 року знаходилися у приміщенні дитячого закладу", – йдеться у повідомленні.

Що відомо про падіння гелікоптера у Броварах 18 січня

У Броварах Київської області впав гелікоптер, унаслідок катастрофи загинуло керівництво МВС — міністр Денис Монастирський, державний секретар міністерства Юрій Лубкович та перший заступник міністра Євгеній Єнін.

За останніми даними загинули 14 людей, з них одна дитина. Отримали поранення 25, з них — 11 дітей. Кабмін створив робочу групу для розслідування авіакатастрофи.

В СБУ повідомили, що розглядають кілька версій трагедії, серед яких: порушення правил польоту; технічна несправність гелікоптера; умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

21 січня у Києві попрощалися з загиблими унаслідок авіакатастрофи керівниками і працівниками МВС. У Броварах 21 січня прощалися з 5-річною дівчинкою і її мамою, які загинули під час пожежі в дитсадку після падіння гвинтокрила.

Читайте також

Постраждалі внаслідок авіатрощі у Броварах лікуються у клініках Австрії

На початок