Віктор Циганков оформив дебютний гол та асист за "Жирону". Він уперше вийшов в основі іспанської команди

Віктор Циганков оформив дебютний гол та асист за "Жирону". Він уперше вийшов в основі іспанської команди

Віктор Циганков оформив дебютний гол та асист за "Жирону". Він уперше вийшов в основі іспанської команди
. Віктор Циганков святкує перший гол за "Жирону", фото: GETTY IMAGES

Перші результативні дії українця у новій команді.

Український футболіст Віктор Циганков уперше відзначився гольовими діями за іспанську "Жирону". Сталося це у матчі чемпіонату Іспанії проти "Альмерії".

У цій грі Циганков дебютував у основному складі "Жирони" - до того він двічі виходив на поле на заміну. Віктор вийшов на позиції правого вінгера, розташувався там за схеми 4-4-2.

Ще у першому таймі "Жирона", яка до цього матчу випереджала "Альмерію" на два очки у турнірній таблиці, забила п'ять голів у ворота суперника. Один з них - скасували через офсайд. Ще у двох безпосередньо участь взяв український футболіст.

На 34-й хвилині Віктор замкнув простріл з флангу, забивши м'яч у порожні ворота. Таким чином, Циганков забив перший гол у кар'єрі за "Жирону" та зробив рахунок у матчі 2:0.

Дев'ять хвилин потому Віктор отримав пас після вбігання у вільну зону з лівого кута штрафного і віддав в один дотик ефектний пас п'яткою, який став результативним. З цієї передачі Циганкова було забито гол, тож він записав до свого активу також асист - 4:0.

На 65-й хвилині Циганкова замінили, це сталося за рахунку 4:0 на користь "Жирони". Матч ще продовжується - рахунок 6:1.

Читайте також: "Воїн врешті перемагає". Михайло Мудрик відреагував на серію "сухих" виступів за "Челсі"

За 65 хвилин на полі Віктор Циганков забив один гол (єдиний удар по воротах), віддав асист, а також віддав 14 точних передач (61% точності) та 9 разів втрачав м'яч.

Востаннє Віктор Циганков робив дві результативні дії за матч (саме гол та асист) у матчі УПЛ за "Динамо" проти "Чорноморця (3:0), це сталося 6 листопада 2022 року.

Як грає Віктор Циганков за "Жирону"

  • 25-річний український футболіст перейшов у команду в січні 2023 року.
  • З моменту переходу Циганкова "Жирона" зіграла п'ять матчів: у перших двох Віктор не виходив на поле, тоді двічі виходив на заміну, у цьому матчі уперше вийшов в основному складі. Сумарно за три матчі він відіграв 106 хвилин у складі "Жирони": забив один гол та віддав один асист.
Читайте також: "Найкращий крок для мене". Перший коментар Віктора Циганкова після переходу до "Жирони": що сказав українець
На початок