За три доби на Прикарпатті померли дві жінки з COVID-19

За три доби на Прикарпатті померли дві жінки з COVID-19

За три доби на Прикарпатті померли дві жінки з COVID-19
.

Два летальні випадки з COVID-19 підтвердили за останні три доби на Прикарпатті. Зокрема, від коронавірусної інфекції померли дві жінки, повідомила на брифінгу заступниця голови облдержадміністрації Марія Савка.

Побороти недугу не змогла 60-річна франківка, яка лікувалася у центральній міській клінічній лікарні. В обласній клінічній лікарні померла 73-річна жителька Коломийського району. Всього за час поширення COVID-19 в області померло 85 людей. З них – 31 жінка та 54 чоловіки.

Серед медичних працівників зафіксували 396 випадків COVID-19, з них – 120 лікарів. За даними центру громадського здоров’я вже 138 медиків побороли недугу.

Зараз медичні заклади області завантажені на 22%. У лікарні госпіталізовано 328 пацієнтів із підозрою на COVID-19 та з підтвердженими діагнозами. У відділеннях інтенсивної терапії перебуває 37 хворих, 13 пацієнтів – на СіПАП-терапії, ще двоє хворих підключені до апарату штучної вентиляції легень.

Центр громадського здоров’я України повідомляє, що одужали від коронавірусної інфекції 893 прикарпатці. Лікувальні заклади області зазначають, що вже здорові 1224 пацієнти.

До слова, шестеро людей з діагнозом "коронавірусна інфекція" одужали за добу в Івано-Франківській області. COVID-19 також підтвердили у ще однієї дитини в Івано-Франківську - вона перебуває в обласній інфекційній лікарні.

На початок