"Буковель не є винятком". Де на Івано-Франківщині роздають повістки

"Буковель не є винятком". Де на Івано-Франківщині роздають повістки

"Буковель не є винятком". Де на Івано-Франківщині роздають повістки
. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині мобілізація відбувається на всій території області, й Буковель не є винятком. Про це Суспільному розповів пресофіцер Івано-Франківського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дмитро Бойканюк.

"Якщо є план оповіщення, то значить він виконується. Будь-які місця не є винятком. Зокрема й туди можуть приїхати й роздавати повістки", — каже Дмитро Бойканюк.

Скільки повісток працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки роздали на Буковелі та скільки людей стали на облік, пресофіцер не сказав.

"Ця інформація — конфіденційна: скільки людей стали на облік. У Буковелі немає військовозобов'язаних, які там проживають і прописані. Там всі — приїжджі, як туристи. Багато хто просто приїжджає на один день, і тому який сенс його там реєструвати на один день? Якщо він понад три дні перебуває, то так", — пояснює Дмитро Бойканюк.

Що відомо

12 лютого 2023 року користувач Facebook Олег Олегович опублікував відео із підписом: "Нарешті в Буковелі вручають повістки".

Пресофіцер Івано-Франківського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дмитро Бойканюк розповів Суспільному, що на відео — не Буковель, а селище Славське Львівської області, де розташований гірськолижний та кліматичний курорт.

Читайте також

Підписуйтеся на новини Суспільне Івано-Франківськ у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок