У Львові попрощаються із захисниками України Віталієм Мартиненком та Ігорем Захарком

У Львові попрощаються із захисниками України Віталієм Мартиненком та Ігорем Захарком

У Львові попрощаються із захисниками України Віталієм Мартиненком та Ігорем Захарком
. Фото: Роман Кайман

Сьогодні, 15 лютого, у Львові відбудеться прощання із двома захисниками України Віталієм Мартиненком та Ігорем Захарком. Чоловіки загинули у бою з військами РФ. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Віталій Мартиненко народився у Дрездені в ФРН у родині військовослужбовця. У 1991 році сім'я переїхала до Львова. Чоловік закінчив Львівський професійний політехнічний ліцей. Згодом здобув освіту в Українській академії друкарства. У мирний час Віталій Мартиненко працював столяром на місцевому підприємстві.

На початку повномасштабного вторгнення РФ чоловік добровольцем пішов на війну. Віталій воював у складі 125 окремої бригади тероборони та виконував бойові завдання на східному напрямку.

Віталій Мартиненко загинув 6 лютого. Йому було 35 років. У чоловіка залишилися мама та брат. Чин похорону захисника розпочнеться о 10:15 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. О 10:45 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Віталій Мартиненко
Віталій Мартиненко. Львівська міська рада

Ігор Захарко родом зі Львова. Чоловік навчався у Львівському професійному політехнічному ліцеї. У мирний час працював у будівельній сфері та захоплювався рибальством.

Із початком повномасштабного вторгнення боронив Україну у лавах 59 окремої мотопіхотної бригада імені Якова Гандзюка. Ігор Захарко загинув 8 лютого у віці 37 років. У нього залишилися брат та сестра.

Чин похорону Ігоря Захарка розпочнеться о 14:15 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. За пів години відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Ігор Захарко
Ігор Захарко. Львівська міська рада

Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Читайте також

У Львові попрощаються із 27-річним захисником України Ярославом Фітелем

На початок