Апарат Харківської ОДА може очолити звільнений зі скандалом чиновник з Херсона (оновлено)

Апарат Харківської ОДА може очолити звільнений зі скандалом чиновник з Херсона (оновлено)

Апарат Харківської ОДА може очолити звільнений зі скандалом чиновник з Херсона (оновлено)
. khoda.gov.ua

Керівником апарату Харківської облдержадміністрації за результатами добору на посаду став Володимир Клюцевський. У березні після скандалу із виступом гурту "Степ" в приміщенні Херсонської обладміністрації його звільнили з посади керівника апарату Херсонської ОДА.

Розпорядження про результати добору на посаду від 3 червня опубліковано на сайті Харківської ОДА.

На період карантину із Клюцевським уклали контракт про проходження держслужби на посаді керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації.

Екскерівник апарату Херсонської обладміністрації Клюцевський зайняв таку ж посаду у Харкові
Знімок екрану — документ розпорядження на сайті Харківської ОДА.

Як пояснила речниця Харківської ОДА Ксенія Ярікова, через карантин повноцінного конкурсу не було — Клюцевський пройшов співбесіду. Якщо він пройде спецпервірку, то обійматиме посаду керівника апарату на час карантину.

"На даний момент Володимир Клюцевський не виконує обов'язки керівника апарату, а проходить службову перевірку, за результатами якої буде призначений на посаду... Після завершення карантину все одно проходитиме конкурс", — повідомила Ярікова.

За її словами, Клюцевський пройшов співбесіду на рівні з іншими кандидатами — всього їх було 14.

На сторінці Клюцевського в Facebook зазначено, що він випускник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

З попереднього місця роботи Володимира Клюцевського звільнив очільник Херсонської облдержадміністрації. Це сталося після того, як 6 березня в адміністрації відбувся виступ гурту "Степ". Танець учасниці гурту у відвертому вбранні поширився у соцмережах.

Джерело відео: Maryna Khromykh/Facebook

Очільник обладміністрації повідомив тоді, що вважає такі виступи неприпустимими й звільнив усіх причетних до організації свята працівників ОДА.

Що відомо

  • Звільнені херсонські чиновники погодились з кадровими рішеннями голови ОДА. Клюцевський прокоментував, що був неприємно здивований виступом.
  • Журналісти Суспільного Херсон дізналися, що запропонував запросити гурт у переддень 8 березня заступник начальника управління культури, молоді та спорту ОДА Ігор Мазур.
  • Попередній керівник Харківської ОДА Леонід Шпиньов звільнився за угодою сторін 15 травня. На посаді він пробув майже 4 місяці.
  • Голова Харківської ОДА Олексій Кучер родом з Херсонщини.
На початок