У звільнені села Луганщини привезли хліб, ліки та теплі речі

У звільнені села Луганщини привезли хліб, ліки та теплі речі

У звільнені села Луганщини привезли хліб, ліки та теплі речі
. Жителі звільненої Макіївки на Луганщині отримали гуманітарну допомогу. Фото: пресслужба Лугаської ОВА/Telegram

Жителям звільнених Греківки, Макіїівки та Невського на Луганщині привезли хліб, ліки, теплі речі та пічку-буржуйку. Про це повідомила пресслужба Луганської обласної військової адлміністрації.

"Наразі на трьох вулицях у Макіївці залишаються 28, а у Греківці – 6 літніх людей, які разом переживають зиму у вцілілому будинку. Їм привезли також пічку-буржуйку", — повідомили у пресслужбі.

Доправити гуманітарний вантаж допомогли спецпризначенці поліції Луганщини.

Що відомо про ситуацію у звільнених селах Луганщини

  • Через обстріли російських військових 1 лютого у звільненому Невському Луганської області отримала поранення літня жінка.
  • У звільненому Невському на Луганщині 14 січня під час обстрілу з боку російської армії поранення отримав місцевий житель. Його евакуювали до однієї з лікарень Донеччини.
  • У Луганській області українські військові звільнили 12 населених пунктів. Україна контролює близько п'яти відсотків території Луганщини.
  • Людей, які отримали поранення у Невському на Луганщині 9 січня, евакуювали 10 січня. Російська армія 9 січня обстріляла звільнене село Невське на Луганщині, двоє людей загинули, ще двоє отримали поранення.
  • Днями вибухотехніки поліції Луганщини обстежили село Невське Луганської області та виявили боєприпаси та інші вибухонебезпечні предмети російських військовослужбовців.
  • При в’їзді у деокуповане Невське на Луганщині 31 грудня гуманітарний конвой потрапив під обстріл окупаційних військ. Травмованих та загиблих немає.

Читайте також

Що зруйновано в деокупованому Невському на Луганщині і як жителі згадують окупацію

Ховались від обстрілів у підвалі два місяці. Історія переселенців

Які злочини розслідують поліцейські у деокупованих селах Луганщини

"Окупанти більше бояться нашого контрнаступу": військові — про ситуацію на межі Харківщини та Луганщини

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок