У Зарічному суді Сум розглядатимуть адмінсправу стосовно заступника голови облради Вадима Лисого

У Зарічному суді Сум розглядатимуть адмінсправу стосовно заступника голови облради Вадима Лисого

Доповнено

16 лютого 2023 року в Зарічному районному суді Сум розглядатимуть адміністративну справу стосовно Вадима Лисого. Про це йдеться на сайті районного суду.

Суть позову — керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, сказано на сайті Зарічного суду.

У Зарічному суді Сум розглядатимуть справу Вадима Лисого
Вадим Лисий. Фото зі сторінки Вадима Лисого у Facebook

Прессекретарка Зарічного суду Ірина Ханюкова-Липова у коментарі Суспільному не змогла підтвердити, що правопорушником є саме перший заступник голови Сумської обласної ради Вадим Лисий, а не повний його тезка.

1 лютого у Зарічному суді зазначили, що особу водія було встановлено, через застосунок "Дія". В документах справи не вказано, ким саме працює правопорушник, офіційно повідомили Суспільному.

Кореспонденти Суспільного намагалися зв`язатися з заступником облради Вадимом Лисим, але він не взяв слухавку. Суспільне готове надати йому можливість висловити свою позицію.

Що відомо

  • Вадиму Лисому 19 січня було повідомлено про підозру за фактом внесення недостовірних відомостей до щорічної декларації.
  • Вадима Лисого обрали першим заступником голови Сумської облради у вересні 2022 року. Також він – голова фракції ВО "Батьківщина" у Сумській обласній раді. У 2019 став головою обласного осередку партії.
  • У 2015 році очолював список політичної партії "Рідне місто" до обласної ради, партія не пройшла. До цього був депутатом Сумської міської ради у фракції "Батьківщини", з якої пішов у серпні 2015-го. Був помічником на громадських засадах у народних депутатів Івана Сідельника (6 скликання) та Ігоря Молотка (7 скликання), та на платній основі в Ігоря Молотка під час 8 скликання.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок