В області за добу на коронавірус захворіли 20 жителів, 11 з них – у Житомирі

В області за добу на коронавірус захворіли 20 жителів, 11 з них – у Житомирі

В області за добу на коронавірус захворіли 20 жителів, 11 з них – у Житомирі
.

28 травня на Житомирщині діагноз COVID-19 підтвердили в 11 жителів Житомира та 9 жителів Андрушівського, Житомирського і Коростенського районів. Ще 21 людина одужала.

Про це під час щоденного брифінгу повідомила заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко.

Так, у Житомирі на коронавірус захворіли 6 чоловіків віком від 22 до 66 років і 5 жінок віком від 39 до 56 років; у Коростенському районі – 70-річна жінка, в Андрушівському – 40-річний чоловік, в Чуднівському ­– двоє жінок віком 43 і 75 років, а в Житомирському районі ­– 57-річна жінка і четверо чоловіків віком від 29 до 64 років.

Одужання від коронавірусу підтвердили в жителів Олевського, Малинського, Житомирського районів – в кожному по одній людині, Андрушівського і Радомишльського – по двоє в кожному, а також у чотирьох жителів Ружинського та десятьох – Бердичівського району.

Загалом, в області коронавірус діагностовано у 693 жителів області, 413 з яких вже одужали.

За словами очільника обласного управління охорони здоров'я Миколи Суслика, 2 пацієнтів, хворих на коронавірус, перебувають на штучній вентиляції легень, в одного з них спостерігається покращення стану, тож його збираються переводити на спонтанне дихання. Інший пацієнт – 69-річний житель Любара все ще перебуває у важкому стані.

На початок