Зранку російські військові обстріляли Комишани на Херсонщині: загинула дівчина

Зранку російські військові обстріляли Комишани на Херсонщині: загинула дівчина

Ексклюзивно
Зранку російські військові обстріляли Комишани на Херсонщині: загинула дівчина
. Херсонщина, Комишани, подвір'я та пошкоджений обстрілами будинок місцевих жителів, 20 січня 2023 р. Фото: Суспільне Херсон

Зранку 27 січня російські військові обстріляли Комишани поблизу Херсона. Про це Суспільному повідомила староста селища Катерина Рогова.

Обстріли почались приблизно о пів на десяту ранку, каже Катерина Рогова.

"Були два сильні прильоти між житловими будинками. Мені подзвонила жінка і розповіла, що біля її воріт прилетіло, вибило всі вікна в будинку. А через 15 хвилин сказали, що там загинула дівчина", — розповіла староста селища.

За словами старости, після обстрілу зникла електрика на півтора кварталу. Зараз приблизно 20 вулиць залишились без світла.

"У нас був ще обстріл запальними снарядами. На щастя, від них пожежі не було, але в людей попадало на дахи. Більше про поранених поки невідомо", — повідомляє староста Комишан.

Загибла - 24-річна жителька селища Каріна Толкачева, повідомили у Facebook на сторінці "Білозерка - це ми".

У дописі йдеться, на момент обстрілу вона разом з чоловіком перебували на вулиці. Уламки снаряда вбили жінку і поранили її чоловіка. Він перебуває у лікарні. Вдома залишився 6-річний син.

Що відомо

  • Протягом доби 26 січня російські війська з артилерії, РСЗВ, мінометів, БПЛА 38 разів обстріляли територію Херсонщини. Також по області завдали ракетний удар.
  • 26 січня російські військові поцілили у 49 житлових будинків у Херсоні. Всього внаслідок обстрілів армії РФ у місті зруйновані 1 100 будинків.
  • Під час масованої ракетної атаки Сили оборони над Херсонщиною збили 7 ракет — ОК "Південь".
  • Зранку 26 січня російські війська обстріляли Кочубеївку Бериславського району. Влучили в адміністративну будівлю. Одна людина загинула, четверо.

Читайте також

Окупанти готуються перевіряти мешканців двох областей на "лояльність" — ЦНС

338 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок