Атака на Київ: уламки ракети упали біля одного з підприємств

Атака на Київ: уламки ракети упали біля одного з підприємств

Ексклюзивно
Атака на Київ: уламки ракети упали біля одного з підприємств
. Фото: Влада Прізова \ Суспільне

У Києві зранку 26 січня під час повітряної тривоги пролунало кілька вибухів. Армія РФ випустила у напрямку столиці близько 20 ракет. Унаслідок влучання у нежитлову забудову в Голосіївському районі є загиблий і двоє поранених. До того ж уламки збитої ракети впали поблизу одного з підприємств. На місці побувала кореспондентка Суспільного.

Уламки збитої ракети впали неподалік підприємства з переробки металобрухту, яке розташоване у Голосіївському районі поблизу річки Либідь. Від ударної хвилі у будівлях повибивало шибки вікон, пошкоджені авто та дерева на березі річки.

Атака на Київ: уламки ракет біля річки Либідь
Фото: Влада Прізова \ Суспільне

Один зі співробітників Богдан Курисин розповів, що під час вибухів перебував біля машини.

"Я прийшов на роботу та виконував свої обов'язки, як усі українці. Один уламок упав на березі річки Либідь. Воно хвилею трошки пошкодило, а так, то нормально", — сказав чоловік.

Що відомо про атаку військ РФ на Київщину 26 січня

У ніч проти 26 січня Росіяни атакували столицю кількома десятками баражуючих боєприпасів "Shahed", повідомив очільник КМВА Сергій Попко.

У повітряному просторі було збито близько 15 безпілотників. Також сили ППО знищили близько 20 ракет, випущених військами РФ у напрямку столиці. Унаслідок ракетної атаки відомо про одного загиблого у столиці, ще двох людей госпіталізували з пораненнями.

У Київській області після масованої повітряної атаки РФ 26 січня є влучання в енергетичний об’єкт. Також пошкоджені житлові будинки мешканців.

Уламки ракет виявили на території кількох районів Київської області. Пошкоджені житлові будинки та об’єкт цивільної інфраструктури.

У ніч на 26 січня війська РФ випустили по Україні 24 дрони-камікадзе "Shahed-136/131". Усі безпілотники були збиті. Про це повідомило командування Повітряних Сил ЗСУ.

Читайте також

Чергові ракетні удари по Києву. Прокуратура розпочала кримінальне провадження

На початок