У Луцьку стартували "Різдвяні зустрічі з письменниками"

У Луцьку стартували "Різдвяні зустрічі з письменниками"

У Луцьку стартували "Різдвяні зустрічі з письменниками"
"Різдвяні зустрічі з письменниками" у Луцьку. Фото: Суспільне Луцьк

З презентації творів волинських письменників Володимира Лиса і Надії Гуменюк розпочався цикл "Різдвяні зустрічі з письменниками" в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, – розповіла Суспільному директорка Наталія Граніч.

Зі слів Надії Гуменюк, видавництво книги «Та, що ламає вітер» відкладали через повномасштабну війну. Вперше роман побачив світ у червні. Зараз перевидали втретє. Ця книга отримала Гранд Коронацію за минулий рік міжнародного літературного конкуру "Коронація слова".

У Луцьку стартували "Різдвяні зустрічі з письменниками"
Володимир Лис та Надія Гуменюк. Фото: Суспільне Луцьк

Трилогія "Вифлеєм" Володимира Лиса видана у Харкові. І це теж крок до нашої перемоги, – говорить письменник.

"Після того, як вийшла книжка, у друкарню, де видався "Вифлеєм" влучила ракета російська. Головне, попала у той палітурний цех, де все це виготовляється, але, на щастя, вдалося видати", – говорить Володимир Лис.

Наступна різдвяна зустріч з письменницею Ольгою Ляснюк запланована на 19 січня.

Довідково: Володимир Лис – літератор, журналіст, лауреат "Коронації слова", "Гранд-Коронації", а також Золотий письменник України-2016. Надія Гуменюк – українська поетеса, публіцистка та прозаїк. Володарка гран-прі Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" та всеукраїнських літературних премій.

Що відомо

  • Двоє волинських письменників у Луцьку презентували нові книги: прозу "Та, що ламає вітер" представила Надія Гуменюк, роман "Вифлеєм" – Володимир Лис.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок