На Житомирщині підтвердили коронавірус ще у 6 медпрацівників

На Житомирщині підтвердили коронавірус ще у 6 медпрацівників

На Житомирщині підтвердили коронавірус ще у 6 медпрацівників
.

За добу, 21 травня, коронавірус підтвердили у 18 жителів області. Шестеро з них – медичні працівники. Загалом, в області захворіли 142 медичні працівники, 79 з яких вже одужали.

Очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик під час підсумкового брифінгу в Житомирській облдержадміністрації розповів, що стан медичних працівників, хворих на коронавірус задовільний. У двох медиків стан середньої важкості, вони перебувають на стаціонарному лікуванні.

Також, зі слів Миколи Суслика, Бердичівська центральна міська лікарня починає вихід із карантину, однак поки що вона лишається закритою для надання планової медичної і невідкладної допомоги. Житомирська міська лікарня вийшла з карантину і почала працювати з 21 травня.

"Щодо відвідування спеціалістів вузького профілю у поліклініках, то амбулаторно-поліклінічна допомога ще не внесена в ряд тих послаблюючих карантинних заходів, які є прийняті на сьогодні. При ситуації, коли буде зменшуватися захворюваність на коронавірус і при такій тенденції, якою вона є на сьогодні, можливо, протягом 10-14 днів амбулаторно-поліклінічна допомога теж почне функціонувати повноцінно", - сказав Микола Суслик.

На початок